• Brand Românesc
Total - aparat de spalat cu presiune - 150bar - 6l/min - 1800w (industrial) Total - 1

Total - aparat de spalat cu presiune - 150bar - 6l/min - 1800w (industrial)

590,75 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: TGT11356
Marca: Total

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Fie ca iti doresti sa construiesti, sa imbunatatesti sau sa repari, TOTAL este alaturi de tine cu o gama variata de masini si unelte, fabricate pentru a te ajuta sa iti indeplinesti cu succes orice activitate mestesugareasca. Aparatul de curatat cu presiune este menit sa usureze munca de spalare a suprafetelor mari, in special daca locuiti la casa. Fara prea mult efort puteti curata obiecte de dimensiuni mari sau suprafete foarte murdare, in doar cateva minute. Aparatul curata pavaje, mobilier de gradina, pereti si nu in ultimul rand autoturisme. Acesta face parte din noua generatie de echipamente de spalat cu jet de apa sub presiune, este usor de transportat indepartand cu succes mai multe tipuri de mizerie: praf, reziduuri, mucegaiuri, muschi sau noroi. Cei 1800W ai motorului confera puterea necesara pentru a face fata cu succes tuturor sarcinilor de curatare a mizeriei. Putere 1800 W Tensiune 220-240V~50/60Hz Bobinaj Cupru Presiune maxima 150Bar(2200PSI) Debit 6.0 l/min Sistem de oprire Automata Continut pachet  1 x bidon pentru sapun  1 x set pistol pentru apa  1 x furtun de presiune 5m   CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare La retea Continut pachet 1 x Bidon detergent - Furtun de presiune cu lungimea de 5m 1 X Lance de pulverizare unica portabila Culoare Albastru / Negru   CARACTERISTICI TEHNICE Putere 1800 W Presiune maxima 180 bar Debit maxim 6 l/min Capacitate recipient detergent 1 l   DIMENSIUNI Lungime furtun 5 m  
Buc/Bax 0; Baxaj.0 ; Greutate 9844
Unit_BUC

TGT11356
34 Produse


Total - aparat de spalat cu presiune - 150bar - 6l/min - 1800w (industrial) - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Total - aparat de spalat cu presiune - 150bar - 6l/min - 1800w (industrial) . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Total - aparat de spalat cu presiune - 150bar - 6l/min - 1800w (industrial) - Produse verificate de Tik.ro