• Disponibil in showroom
  • PROMOTIE
  • La reducere!

Aparat de aer conditionat Yamato Optimum YW12T2, 12000BTU, Wi-Fi, include kit instalare 3m

1.999,00 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: YW12T2
Cod intern: 217245
Marca: Yamato

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

* Optional se poate solicita si serviciul de montaj disponibil doar pentru Bucuresti si Ilfov;

** Produsul vine cu kit de instalare 3m inclus;

*** Wifi inclus.

Gama Optimum, este conceputa pentru a raspunde nevoilor specifice pietei rezidentiale de business: hoteluri, institurii publice, ansambluri rezidentiale, etc., totul la un pret foarte bun nefacand rabat de la binecunoscuta calitate a produselor oferite de Yamato.

Avantaje
  •  WIFI Intelligent Control
  •  Clasa energetică A++ | A+
  •  Tehnologia Golden Fin
  •  Ventilator cu 6 viteze

Acoperire de protecție Golden Fin

Condensatorul și evaporatorul beneficiază de acoperirea Golden Fin, care, pe lângă proprietățile superioare anti-corozive, datorită stratului hidrofil, împiedică depunerea condensului și acumularea prafului, murdăriei și a bacteriilor.

Control Wi-Fi

După conectarea la internet, puteți controla aparatul de aer condiționat de la distanță, prin aplicația SmartLife-SmartHome și un dispozitiv mobil inteligent. Modulul Wi-Fi este deja integrat în unitatea interioară.

Ventilator cu 6 viteze

La setarea vitezei ventilatorului unității interioare, în modul de funcționare ales, puteți opta între cele 6 viteze disponibile, de la Silențios (minim 22 dB*) la Turbo.
* nivel presiune acustică pentru capacitățile 9000 și 12000 BTU/h

Anti-cold Air (Pre-încălzire)

În modul de încălzire, unitatea interioară suflă aerul numai după încălzirea prealabilă a evaporatorului, pentru a nu vă expune unui flux de aer rece.

Control WI-FI

Prin funcția Wi-Fi, după conectarea aparatului la internet, îl puteți controla de la distanță, cu ajutorul aplicației SmartLife-SmartHome și a unui dispozitiv mobil inteligent. Modulul Wi-Fi nu necesită instalare, fiind deja integrat în unitatea interioară.

Auto-diagnoză

Pentru a facilita operațiunile de mentenanță/ service, în cazul apariției unui defect, pe display-ul LED al unității interioare este afișat codul de eroare.

Flux inteligent 3D

Fluxul de aer este distribuit uniform și larg, de sus în jos, ca un duș rece, în modul răcire și de jos în sus, ca o pătură de aer cald, în modul încălzire, datorită efectului Coandă creat de flaps. Direcția o puteți ajusta din telecomandă, atât pe verticală, cât și pe orizontală.

Alimentare prin unitatea exterioară

Pentru creșterea siguranței în utilizare și o estetică îmbunătățită a spațiului deservit de aparatul de aer condiționat, alimentarea acestuia este realizată prin unitatea exterioară.

Carcasă rezistentă la coroziune

Carcasa metalică a unității exterioare își păstrează aspectul pentru o perioadă îndelungată, datorită straturilor de protecție anticorozivă aplicate.

Kit de instalare inclus

Pentru toate capacitățile, aparatele includ kit-ul de instalare ce conține 3m de țeavă, 4.3m de cablu, tub pentru drenajul condensului, bandă de matisat, izolație și material de etanșare a găurii din perete.

DC Inverter, SEER A++/ SCOP A+

Tehnologia DC Inverter permite controlul tensiunii și al curentului, pentru o funcționare eficientă, cu un consum energetic redus și mai silențioasă, prin reducerea vibrațiilor. Viteza compresorului variază, asigurând atât menținerea, cu o precizie ridicată, a temperaturii setate, cât și economisirea de energie.

AI Inverter Algorithm

Aparatele beneficiază de tehnologia AI Inverter Algorithm, care ajustează frecvența de lucru și viteza motorului ventilatorului, pentru a adapta temperatura camerei la temperatura setată, cu o precizie mult mai ridicată decât sistemele de control tradiționale.

56oC - Auto-curățare cu sterilizare la temperatură ridicată

Puteți activa periodic un ciclu automat de curățare, care constă în înghețarea rapidă, apoi dezghețarea evaporatorului, uscarea acestuia, urmată de o etapa de sterilizarea la temperatura de 56oC. Datorită acestei funcții, perfecționată prin adăugarea etapei de sterilizare, rata de eliminare a bacteriilor de pe evaporator este de peste 93,18%.

Răcire confortabilă

În modul răcire, aparatul de aer condiționat monitorizează cu strictețe umiditatea aerului din încăpere, pentru a evita dezumidificarea excesivă a acestuia, asigurând un nivel de confort optim.

Dezghețare inteligentă

Ciclul de dezghețare pentru curățarea gheții de pe condensator și pentru restabilirea funcției de încălzire este activat automat, numai atunci când este necesar, pentru a reduce consumul de energie.

CARACTERISTICI GENERALE

Functie Racire/Incalzire

Capacitate racire 3412/11601/12863 BTU (min/nom/max)

Capacitate incalzire 3412/11669/13000 BTU (min/nom/max)

Alimentare 1 Ph-220V-240V-50Hz

Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.10

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4.00

Eficienta energetica racire A++

Eficienta energetica incalzire A+

Putere consumata racire 290/1130/1500 W (min/nom/max)

Putere consumata incalzire 290/1005/1720 W (min/nom/max)

Domeniu temperatura exterioara de functionare pe racire -15°C ~ 53°C

Domeniu temperatura exterioara de functionare pe incalzire -20°C ~ 30°C

Curent nominal racire 5.8 A

Curent nominal incalzire 5.1 A

UNITATE INTERIOARA

Debit de aer unitate interna 550 m³/h

Nivel de presiune acustica 40 / 37 / 33 / 25 / 22 dB(A) ( T / H / M / L / S)

Nivel de putere acustica 50 / 47 / 43 / 35 / 32 dB(A) ( T / H / M / L / S)

Dimensiune neta unitate interioara 777x201x250 mm

Greutate neta/bruta unitate interioara 7.50 / 10.00 kg

UNITATE EXTERIOARA

Nivel de presiune acustica 50 dB(A)

Nivel de putere acustica 60 dB(A)

Dimensiune neta unitate exterioara 712x276x459 mm

Greutate neta/bruta unitate exterioara 22.00 / 25.00 kg

TRASEU FRIGORIFIC

Diametru 6.00 / 9.52 mm (lichid/gaz)

Lungime maxima 25 m

Diferenta maxima de nivel 10 m


Yamato
YW12T2
26 Produse

Aparat de aer conditionat Yamato Optimum YW12T2, 12000BTU, Wi-Fi, include kit instalare 3m - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Aparat de aer conditionat Yamato Optimum YW12T2, 12000BTU, Wi-Fi, include kit instalare 3m . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Aparat de aer conditionat Yamato Optimum YW12T2, 12000BTU, Wi-Fi, include kit instalare 3m - Produse verificate de Tik.ro