Unitatea de lucru smart steam reprezinta ansamblul unui post de

2.343,59 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: GRA001
Marca: Graphtec
not_interested Stoc epuizat

Produs disponibil pentru livrare in locker.

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Unitatea de lucru SMART STEAM reprezinta ansamblul unui post de lucru smart ce poate fi modular instalat in forma de laborator Steam care are structura metalica la baza cu ergonomie si design in stil smart robotic ce este dotata cu sisteme de cablare locala si pe picior dotat cu platforma metalica ce susutine ventilatia si evita incingerea pentru monitor cu talpa sursa PC cu sistem metalic de tip sina asigurat si integrat custom. Unitatea smart asigura sisteme de agatare pentru casti VR si casti audio metalice taiate cu muchii finisate sa nu agate sisteme ce asigura sanatatea si securitatatea copiilor la clase si a profesorilor. Materiale: structura metalica ce se va realiza din teava patrata otel de 30x30x2 mm si teava metalica 20x20x2 mm vopsita in camp electrostatic nuanta RAL 9005 texturat cu blat din PAL alb de 18 mm cantuit perimetral cu cant negru din pvc. Fata unitatii smart se realizeaza din tabla de aluminiu vopsita in camp electrostatic alb mat prevazuta cu logo din colant customizat locatiei realizat neluminos printat si aplicat pe centrul fatadei unitatii. Pe laterala unitatii se afla un carlig de sustinere genti. Unitatea smart pentru unitatile hard ce vor fi amplasate la interior sunt prevazute cu sistem de sustinere cu securizare pe baza de yala cu o singura cheie valabila la toate unitatile de lucru smart steam. La partea inferioara a blatului exista un sistem metalic ce sustine sursa ce optional poate fi montata de la echipamentele ce urmeaza sa le aiba unitatea in dotare. Unitatile mobile sunt cu posibilitate de reciclare cu impact minim asupra mediului inconjurator. Kit-ul contine scaun rotativ cu spatar si forma curbata pentru sprijin lombar optim. Rotilele de siguranţă au un mecanism de blocare sensibil la presiune care ţine scaunul pe loc la ridicare şi se deblochează automat când stai jos. Limita de greutate acceptabila – 110 kg - dimensiuni unitate hardware PC: 180 x 183 x 36.5 mm

Graphtec
GRA001

Fisa tehnica Unitatea de lucru smart steam reprezinta ansamblul unui post de

Garantie
36

Unitatea de lucru smart steam reprezinta ansamblul unui post de - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Unitatea de lucru smart steam reprezinta ansamblul unui post de . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Unitatea de lucru smart steam reprezinta ansamblul unui post de - Produse verificate de Tik.ro