Fierastrau circular proxxon 27070 fet 200w 85mm

2.208,99 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 27070
Marca: Proxxon micromot

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Pentru taierea lemnului, metalelor neferoase, plasticului, plexiglas, fibrei de sticla, cablajelor imprimate si a multor alte materiale. Constructia stabila datorita lagarelor pentru rulmenti si a mesei de lucru fabricate din aluminiu turnat sub presiune. Reglajul fin al opritorului longitudinal ofera un avantaj decisiv: corectii minore, chiar si mai mici de 1/10mm. Posibilitatea reglarii pe inaltime si in unghi a discului de taiere face posibila realizarea diverselor santuri sau taieturi la diferite unghiuri. Antrenarea discului se face cu ajutorul unei curele dintate.Axul discului este pe lagare cu rulmenti.Masa de lucru este extensibila cu opritor auxiliar.Contine un adaptor unghiular cu opritor din aluminiu pentru fabricarea pieselor la aceasi lungime si acelasi unghi.Pentru cazurile in care intre masa si disc este nevoie de o distanta foarte mica in pachet este inclus un capac din ABS. Acest capac va fi decupat de catre disc de jos in sus la ce dimensiune doriti Dumneavoastra.Masa ferastraului se ridica de jos in sus impreuna cu motorul ( la fel ca si capota masinii ) pentru o schimbare foarte usoara si rapida a discului, precum si o curatire lejera a aparatului.Ferastraul circular are de asemenea si o protectie a discului care se ridica automat in momentul in care se executa taietura.Masa confectionata din aluminiu turnat contine doua santuri pe toata lungimea ei pentru a putea lucra foarte usor cu adaptorul unghiular cu opritor.Carcasa construita din ABSMasa de lucru extensibila pana la aprox 500mm, cu integrare uniforma si frumoasa in carcasaMotor de curent continuu pentru un lucru in conditii cat mai linistiteTransmisie pe curea dintata, pentru un cuplu cat mai mareButoane de pornit/oprit separate si colorate diferit pentru o identificare vizuala rapidaLagarele discului de taiere sunt pe rulmentiSistem special/rapid de deschidere pentru schimbarea discului si curatire
- Ferastraul circular FET - 1 buc- Disc cu 24 dinti din tungsten carbid ;ampOslash;80x1.5x10mm (cod 28734) - 1 buc- Adaptor unghiular cu opritor - 1 buc- Adaptor pentru conectarea la un aspirator pentru evacuarea prafului - 1 buc- Capac ABS nedecupat - 1 buc- Cheie HEX (Imbus) pentru schimbarea discurilor - 1 buc- Instructiuni de utilizare- Certificat de conformitate - Certificat de garantie

27070
7 Produse

Fisa tehnica Fierastrau circular proxxon 27070 fet 200w 85mm

Garantie
24 luni

Fierastrau circular proxxon 27070 fet 200w 85mm - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Fierastrau circular proxxon 27070 fet 200w 85mm . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Fierastrau circular proxxon 27070 fet 200w 85mm - Produse verificate de Tik.ro