Motosapatoare RURIS 918K + roti cauciuc 6.00-12+rarita+set contragreutati 20kg

4.222,00 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: TIK91812019
Marca: Ruris

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Motosăpătoarea profesională RURIS 918K, dotată cu un motor General Engine de 18 CP și o capacitate cilindrică de 460 cc, poate săpa cu ușurință orice tip de sol, indiferent de duritatea acestuia, ajungând la adâncimi de până la 360 mm cu o eficiență de peste 1500 mp/h. Dacă dețineți diferite grădini, solarii sau suprafețe întinse de teren, fără doar și poate, o alegere înțeleaptă o reprezintă Motosăpătoarea profesională RURIS 918K care,față de modelele clasice, face ca lucrarea pământului să fie mult mai eficientă.

  • Dotări

Motosăpătoarea profesională RURIS 918K este echipată cu un motor General Engine de 18 CP și freze pentru săpat cu o lățime reglabilă cuprinsă între 750 mm și 1100 mm. Motorul puternic, cutia de viteze 2 înainte +1 înapoi și transmisia cu pinioane conice fac din Motosăpătoarea profesională RURIS 918K un utilaj perfect pentru transportul cu remorcă, putând tracta cu ușurință încărcătură de 1000 kg. Pentru o pornire mai ușoară, Motosăpătoarea RURIS 918K este echipată cu un sistem de pornire automată la cheie. În plus, maneta schimbătorului de viteze este poziționată la nivelul mâinilor ceea ce permite ca selectarea vitezei dorite să fie realizată mai ușor. Un alt atu este și faptul că Motosăpătoarea profesională RURIS 918K este echipată cu un sistem de iluminare care permite utilizarea acesteia și în condiții mai slabe de vizibilitate sau după lăsarea serii. Carcasa transmisiei Motosăpătoarei profesionale RURIS 918K nu necesită întreținere specială și poate fi folosită pe toate grupele de soluri. Aceasta este din fontă nodulară, rezistentă la șocuri și uzură mecanică.

  • Gamă variată de accesorii

Motosăpătoarea profesională RURIS 918K permite atașarea unei game variate de accesorii precum: contragreutăți, plug cu o brazdă, rariță, plug reversibil, dispozitiv de scos cartofi, cultivator, semănătoare, roți metalice sau de cauciuc, remorcă.

  • Robustă și fiabilă

Solurile dificile pot fi prelucrate cu Motosăpătoarea profesională RURIS 918K, care are în dotare freze realizate din oțel de calitate, astfel încât rezistența sa se îmbină cu simțul practic. Construcția unică a Motosăpătoarea profesională RURIS 918K se bazează pe circuitul transmisibil dintre cutia de viteze și freză, iar pinioanele conice ajută la operarea lucrărilor pe cele mai dure suprafețe într-un timp record.

  •  Întreținere ușoară

Un alt aspect important este întreținerea ușoară a Motosăpătoarei profesionale RURIS 918K întrucât este foarte simplă și nu necesită prea multe cunoștințe tehnice avansate.

  • Ușor de manevrat

Manevrabilitate este dată de construcția sistemului de ghidare și funcționare, comezile fiind poziționate la îndemâna utilizatorului. Utilajul este ușor de manevrat datorită celor 3 viteze de deplasare (2 înainte + 1 înapoi). Astfel, deși cântărește 164kg, Motosăpătoarea profesională RURIS 918K poate fi mai ușor de manevrat datorită coarnelor metalice reglabile sus-jos și a mânerelor din cauciuc concepute pentru a atenua vibrațiile generate de motosapătoare.

Model: RURIS 918K

Motor: General Engine

Ciclu de funcţionare: 4 timpi

Putere motor: 18 CP

Capacitate cilindrică: 460 cc

Sistem de aprindere: Electronic

Manetă oprire urgenţă: Dotare de serie

Pornire: Manuală şi automată la cheie

Sistem iluminat: Far de lucru

Schimbător de viteze: Confort-rapid

Transmisie: Pinioane conice în ulei

Carcasă transmisie: Fontă nodulară

Acţionare cabluri: Mecanică

Viteze: 2 înainte + 1 înapoi

Lățime de lucru: 750-1100 mm

Adâncime de lucru: 100-360 mm

Combustibil: Benzină fără plumb

Capacitate rezervor: 6,5l

Consum mediu carb.: 1,7 l/h

Baie de ulei motor: 1.1l

Baie de ulei transmisie: 2.6l

Suprafaţă medie lucrată: 800-1500 mp/h

Greutate: 164 kg

Garanţie produs: 24 luni


TIK91812019
3 Produse
Garantăm punerea în funcțiune impecabilă si gratuit a utilajului tău prin intermediul echipei noastre de specialiști, indiferent daca ai achizitionat produsul de la noi sau de la un alt magazin!
Pentru că știm cât de important este confortul, ne asigurăm că ai parte de o experiență unică în grădinărit.
Ai montaj, instruire și punere in funcțiune gratuite pentru produsele RURIS, în magazinul nostru din soseaua Panduri nr.1, sector 5, Bucuresti.

BENEFICIEZI DE:

✔️ Echipă de experți pregătiți să te ajute si consilieze.
✔️ Economie de timp și efort.
✔️ Fiabilitate și performanță garantate.
✔️ Asistență tehnică disponibilă oricând ai nevoie.


CUM VA DECURGE PROCESUL DE MONTAJ ȘI PUNERE ÎN FUNCȚIUNE?

✔️ te va prelua un reprezentant tehnic.
✔️ îți va despacheta produsul.
✔️ îți va asambla toate componentele.
✔️ îl va alimenta cu ulei și carburant pentru probe daca este cazul, uleiul și carburantul putând fi achiziționate de către tine chiar din magazin sau din stația de service.
✔️vei avea parte de un training individual realizat de către o persoană autorizată.
✔️vei pleca acasă cu produsul pus în funcțiune și testat.

Motosapatoare RURIS 918K + roti cauciuc 6.00-12+rarita+set contragreutati 20kg - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Motosapatoare RURIS 918K + roti cauciuc 6.00-12+rarita+set contragreutati 20kg . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Motosapatoare RURIS 918K + roti cauciuc 6.00-12+rarita+set contragreutati 20kg - Produse verificate de Tik.ro