Videoproiector Epson EB-535W, 3LCD, WXGA, 3400 ANSI, White

Epson EB-535W, 3400 ANSI lumens, 3LCD, WXGA (1280x800), 16000:1, 16:10, 1346,2 - 2946,4 milimetri (53 - 116")

5.030,31 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: V11H671040
Marca: Epson
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Imagine de înaltă calitate

În combinaţie cu tehnologia noastră 3LCD EB-535W furnizează imagini strălucitoare de calitate superioară cu o precizie mai mare a culorilor. Imaginea poate fi vizualizată uniform chiar şi în încăperile luminoase, datorită luminozităţii pe alb şi pe culoare de acelaşi nivel. Detaliile imaginilor sunt clare datorită raportului de contrast superior, iar noul nostru obiectiv pentru distanţe scurte permite furnizarea unor imagini mai bine definite şi a unei focalizări îmbunătăţite.

Raport mai bun calitate-preţ

Lampa din EB-535W are acum o durată de viaţă de până la 10.000 ore în modul eco. Proiectorul economiseşte energie chiar şi în timpul prezentărilor prin reglarea automată a luminozităţii, în funcţie de conţinut. Funcţia de oprire A/V întrerupe prezentarea şi reduce intensitatea luminoasă a lămpii cu 70 % pentru a conserva energia în timp ce proiectorul nu este utilizat. Difuzorul integrat de 16 W al proiectorului permite conţinutului audio să fie redat direct prin intermediul proiectorului, fără să fie nevoie de difuzoare externe. Intrarea pentru microfon transformă proiectorul în sistem PA, ceea ce înseamnă că cei care realizează prezentările pot fi auziţi cu uşurinţă în mediul sălilor de curs.

Uşor de instalat şi de utilizat

EB-535W beneficiază de corecţia trapezului atât pe orizontală, cât şi pe verticală, pentru a obţine o imagine formată perfect şi pentru a evita distorsionările. Atunci când configuraţi mai multe proiectoare, setările OSD pot fi copiate de pe un proiector pe numeroase alte proiectoare, astfel că nu este necesar să configuraţi proiectoarele în mod individual. Software-ul de proiecţie pentru PC-uri multiple permite afişarea simultană a conţinutului de pe patru dispozitive, inclusiv de pe PC-uri, tablete şi telefoane smartphone.

Epson EB-535W. Luminozitate proiector: 3400 ANSI lumens, Tehnologia de proiecţie: 3LCD, Rezoluție nativă proiector: WXGA (1280x800). Tip sursă de lumină: Lampă, Durată de viață sursă de lumină: 5000 h, Durată de viață sursă de lumină (mod economic): 10000 h. Focalizare: Manualul, Interval lungime focală: 6.4 milimetri, Cu lungime fixă focal: 6,4 milimetri. Sistem de formatare a semnalului analog: NTSC,NTSC 4.43, Procesare video: 10 bit. Tipul de interfata serial: RS-232, Conector USB: USB Tip-A, USB Tip-B


Epson
V11H671040

Fisa tehnica Videoproiector Epson EB-535W, 3LCD, WXGA, 3400 ANSI, White

Garantie
24
Greutate
3,7 kilograme
Wi-fi
Da
Tipul de produs
Proiector pentru distanță mică
Culoarea produsului
Alb, Gri
Numărul de porturi HDMI
1
Consum de energie (tipic)
298 W
Sursa de alimentare
AC
Număr porturi USB 2.0
2
Luminozitate proiector
3400 ANSI lumens
Tehnologia de proiecţie
3LCD
Rezoluție nativă proiector
WXGA (1280x800)
Rația de contrast (tipică)
16000:1
Raport de aspect nativ
16:10
Tip sursă de lumină
Lampă
Durată de viață sursă de lumină
5000 h
Focalizare
Manualul
Full HD
Nu
3D
Nu
Portul DVI
Nu
Tipul de interfata serial
RS-232
Ethernet LAN
Da
Nivel zgomot
37 dB
Difuzoare încorporate
Da
Poziționare pe piață
Prezentare
Consum de energie (în aşteptare)
0,28 W
Telecomandă inclusă
Da
Număr porturi VGA (D-Sub)
3
Intrare compozit video
1
Intrare video component (YPbPr/YCbCr)
2
Sistem de formatare a semnalului analog
NTSC,NTSC 4.43
Intrare audio (L,R)
1

Videoproiector Epson EB-535W, 3LCD, WXGA, 3400 ANSI, White - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Videoproiector Epson EB-535W, 3LCD, WXGA, 3400 ANSI, White . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine toate drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

S-ar putea sa-ti placa

Videoproiector Epson EB-535W, 3LCD, WXGA, 3400 ANSI, White - Produse verificate de Tik.ro