Zobo ZB-H100 Tun de aer cald ardere indirecta 30kW

2.741,25 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 4590005100
Marca: Zobo
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Avantaje: Protectie termica motor Control electronic al flacarii prin fotocelula Control termostat inclus Camera de combustie din inox Aprindere prin scanteie continua Vopsire rezistenta prin depunere de pulberi in camp electrostatic Constructie robusta Invelis exterior izolat nu se incalzeste Roti si manere incluse pentru o usoara portabilitate Volum mare de aer cald degajat Intretinere usoara La oprire electrovalva opreste circutul de motorina evitand producerea de fum ventilatorul continua sa functioneze pana la racirea utilajului Daca tunul de aer este oprit din cauza unei caderi de tensiune la revenirea acesteia isi reia functionarea automat. Date tehnice: Alimentare: 230 V/50 Hz/5 A Presiune pompa: 34.5 Kpa (5 Psi) Numar faze: monofazat Putere calorica: 30 kW (100.000 BTU) Combustibil: Motorina/Kerosen Capacitate rezervor: 50 L Suprafata incalzita: 200 m 2 Control termostat: Da Dimensiuni: 1200x600x620 mm Ambalaj: 1080x455x485 mm Greutate brut/net: 40/35 kg Consum combustibil: 2.9 l/h Diametru cos evacuare: 110mm Distanta minima fata de combustibili/obstacole: Evacuare (fata): 300 cm Admisie aer (spate): 200 cm Partea superioara: 200 cm Laterale: 200 cm ATENTIE: Tunurile de caldura Zobo cu ardere indirecta genereaza aer cald fara miros si noxe. Conectarea acestora la un cos de fum este obligatorie. Poate fi folosit si cu montaj in afara spatiului de incalzit cu conectarea gurii de aer cald la un tub flexibil catre interior. In acest caz noxele sunt eliberate direct in atmosfera. Pentru eficientizare se recomanda si un recuperator de caldura pe cosul de fum al tunului de caldura astfel se poate folosi temperatura ridicata a gazelor la evacuare. Suprafata maxima incalzita mentionata in fisa tehnica respectiv nivelul de temperatura obtinut prin functionarea aerotermei depind de nivelul de izolatie al incaperii inaltimea(aproximativ 3m) ei si temperatura exterioara.

Zobo
4590005100

Zobo ZB-H100 Tun de aer cald ardere indirecta 30kW - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Zobo ZB-H100 Tun de aer cald ardere indirecta 30kW . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Zobo ZB-H100 Tun de aer cald ardere indirecta 30kW - Produse verificate de Tik.ro