Bosch GLM 150-27 C Professional

Bosch GLM 150-27 C Professional, IP54, 210 g

1.702,57 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 0601072Z00
Marca: Bosch
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Telemetru cu laser Bosch 0601072Z00 150 m domeniu maxim de lucru 50 valori memorate Bluetooth 650 nm dioda laser cablu micri USB curea transport geanta protectie Caracteristici principale: Telemetru cu laser avansat pentru distante lungi chiar si in exterior cu documentare inteligenta.Acest telemetru cu laser robust pentru exterior are o luneta telemetrica de camera digitala cu functie zoom pentru masurarea precisa a distantelor pana la 150 m. Masuratorile si imaginile sunt salvate automat si usor de citit datorita unui afisaj color IPS mare cu contrast ridicat de 2.8 care se roteste pentru vizualizare tip portret si vedere. Pentru documentare comoda toate datele pot fi transferate prin Bluetooth la aplicatia Bosch MeasureOn sau prin conexiune USB la un PC. Datorita protectiei IP54 afisajului cu sticla rezistenta la zgariere si interfetei usor de utilizat acest telemetru cu laser este o scula multifunctionala utila pe santierele cu conditii de lucru dificile. Arhitectii dirigintii de santier si profesionistii din domeniul instalatiilor HVAC vor apela la acest telemetru cu laser inteligent datorita capacitatii sale de masurare pe distante lungi facilitatii de citire si documentarii comode. Telemetrul cu laser GLM 150-27 C are un acumulator litiu-ion integrat asigurand un timp de utilizare indelungat si mai multa flexibilitate. Argument Masurare cu laser precisa pe distante lungi datorita lunetei telemetrice de camera digitala cu functie zoom. Citire optima pe afisajul color IPS mare cu contrast ridicat cu posibilitate de intoarcere a ecranului. Se conecteaza prin Bluetooth sau cablu USB pentru documentare usoara a datelor. Date tehnice: Filet stativ 1/4. Clasa laser 2. Culoare laser rosie. Dioda laser 650 nm 1 mW. Domeniu de masurare pana la 15000 m. Domeniu de masurare 008 – 15000 m. Precizie de masurare normal ± 15 mm* (*plus deviere in functie de utilizare). Domeniu de masurare a inclinarilor 0 – 360° (4 x 90°). Precizie de masurare (normala) ± 02°* (*plus deviere in functie de utilizare). Timp de masurare 05 s. Timp de masurare maxim 4 s. Alimentare curent electric 1 x acumulator litiu-ion de 36 V (3120 mAh). Deconectare automata 5 min. Unitati de masura m/cm/mm/ft/inch/ft-inch. Numar valori memorate 50. Protectie impotriva prafului si a stropilor de apa IP 54. Vizor digital integrata. Transmiterea datelor Bluetooth™ 4.2 Low Energy. Greutate aprox. 0.21 kg. Set livrare: Cablu micro USB Curea de transport Husa de protectie. &nbsp

0601072Z00

Bosch GLM 150-27 C Professional - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Bosch GLM 150-27 C Professional . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Bosch GLM 150-27 C Professional - Produse verificate de Tik.ro