Switch 12 porturi sfp+ 1/10g 1 x consola rj45 mana

1.566,16 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: TL2-F7120
Marca: Trendnet

Produs disponibil pentru livrare in locker.

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

TL2-F7120 este un switch cu Management de 12 porturi SFP+ de 10G ce ofera un control avansat in gestionarea traficului, astfel indeplinind cererintele in continua schimbare a retelelor SMB. Acest dispozitiv ce poate fi montat in rack-uri IPv6 vine cu un sistem intuitiv bazat pe o interfata web. Functiile de management ale acestui dispozitiv ultrarapid 10G SFP+ includ LACP (pentru a creste latimea de banda intre switch-uri TL2-F7120 prin gruparea porturilor), VLAN (pentru segmentarea si izolarea grupurilor virtuale LAN), QoS (pentru prioritizarea traficului), SNMP (asigurand o solutie puternica pentru retelele de tip SMB). Imbunatatirea performantei de voce, prioritizand si izoland traficul VoIP de traficul normal de date.  Directionarea eficienta a traficului de date folosind functia de rutare statica L2+ IPv4/IPv6. Functii multicast si IGMP/MLD pentru optimizarea performantelor sistemelor de supraveghere IP, minimizand traficul de date. Switch-ul dispune de 12 porturi 10GSFP+ pentru viteze inalte de uplink sau downlink NAS, oferind o solutie rentabila prin adaugarea unei conexiuni 10G la o retea SMB. Sistem de racire inteligent asigurat de un ventilator ce mentine turatia in functie de necesitati. Posibilitatea de a economisi spatiu in Rack prin montarea a doua TL2-F7120 utilizand ETH-F71 (neinclus in kit)   Pachetul contine: Switch-ul; Manual de instalare; Cablu de alimentare; Cablu consola de la RJ45 la RS232 (1.5 metri); Kit montabil Rack.   Producator: TRENDnetPorturi: 12 x porturi SFP+ 1Gbps/10Gbps 1 x Rj45 port consolaStandarde: IEEE 802.1p/Q/s/w/x/ab/ax 802.3ab/ae/az/x/zAlimentare: 100 â 240V AC 50/60HzDimensiuni: 210 x 230 x 44mm 1U rack mountTemperatura de functionare: 0° ~ +50° CCapacitate switch: 240 GbpsMAC Address Table: 32KBuffer memorie: 2 MBGreutate: 1.6KgFunctii management: CLI GUI IPv4/IPv6 DNS TFTP/HTTP firmware upgrade/backup/resetare SNMP LLDP VLAN QoS etc.MTBF: 224 641 oreConsum: max. 20W

Trendnet
TL2-F7120
5 Produse

Switch 12 porturi sfp+ 1/10g 1 x consola rj45 mana - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Switch 12 porturi sfp+ 1/10g 1 x consola rj45 mana . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Switch 12 porturi sfp+ 1/10g 1 x consola rj45 mana - Produse verificate de Tik.ro