Sursa Sharkoon SHP Bronze, 700W

400,38 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: SHP BRONZE 700W
Marca: Sharkoon
not_interested Stoc epuizat

Produs disponibil pentru livrare in locker.

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Sharkoon SHP Bronze este o sursa de alimentare ATX durabila cu certificare "80 PLUS Bronze". Sursa de alimentare poate fi instalata simplu in carcasele ATX obisnuite si ramane convenabil de discreta cu cablurile sale negre si carcasa neagra. Racirea ampla este asigurata prin functionarea silentioasa a ventilatorului de 120 mm.

 

Functionare eficienta din punct de vedere energetic

Aceasta sursa de alimentare este certificata "80 PLUS Bronze", atingand o eficienta energetica de cel putin 85 % la o sarcina de 50 %, precum si o eficienta de cel putin 82 % la sarcini de 20 % si 100 %.

Simplicitate cu profil redus

Sursa de alimentare poate fi instalata si conectata usor si rapid. Carcasa sa metalica, grila ventilatorului, precum si conectorii si invelisul cablurilor au fost pastrate complet in negru. Acest lucru permite ca sursa de alimentare sa fie integrata discret in carcasa PC-ului.

Compatibila cu RYZEN

Datorita diverselor conexiuni standard, fixate permanent, SHP Bronze poate fi conectat la toate modelele actuale de placi de baza. Pentru o compatibilitate maxima, un conector cu 4+4 pini este cuprins in cei doi conectori CPU cu 8 pini.

Alimentare fiabila cu energie

SHP Bronze a fost realizat pentru longevitate si fiabilitate. Sursa de alimentare asigura o tensiune constanta si stabila, in timp ce nivelul de zgomot si caldura este mentinut la un nivel minim.

Ventilator silentios

Pentru o concentrare deplina la birou sau pentru o placere netulburata in timpul jocurilor, ventilatorul modelului SHP Bronze este distinct de silentios. De asemenea, in timpul functionarii, sursa de alimentare ramane linistita in fundal, fara nicio distragere a atentiei.


Sharkoon
SHP BRONZE 700W

Fisa tehnica Sursa Sharkoon SHP Bronze, 700W

Garantie
36
Pfc
Active
Standard
80plus-bronze
Connectivity
No
Psu power
501w-750w

Sursa Sharkoon SHP Bronze, 700W - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Sursa Sharkoon SHP Bronze, 700W . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine toate drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

Sursa Sharkoon SHP Bronze, 700W - Produse verificate de Tik.ro