• Disponibil in showroom
  • PROMOTIE
ProWELD ARC320e Invertor sudura Proweld - 1
ProWELD ARC320e Invertor sudura Proweld - 1
ProWELD ARC320e Invertor sudura Proweld - 1

ProWELD ARC320e Invertor sudura

328,00 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 4550ARC320E
Marca: Proweld

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Tehnologie : Aparatele de sudare Proweld din seria ARC&nbspsunt produse de ultima generatie construite cu tranzistori de mare viteza tip IGBT de calitate superioara. Sunt mai mici mai usoare si mai puternice decat versiunile anterioare. Pot fi utilizate la capacitate maxima pana la 60% din timp. Cu alte cuvinte pot sa functioneze avand curentul de sudura reglat la maximum pana la 6 minute dupa care necesita o pauza de 4 minute pentru racire conditii greu de depasit in situatii normale de utilizare - aparatul nu este folosit atunci cad utilizatorul schimba electrodul pozitioneaza piesele curata zgura etc. Domeniu de utilizare : Este un aparat pentru sudura monofazat tip invertor recomandat in special pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu prin procedeul SEI (Sudare cu Electrod Invelit) cunoscut si sub denumirile&nbspManual Metal Arc Welding (MMA/MMAW) sau Shielded Metal Arc Welding (SMAW). Cele mai bune rezultate se obtin utilizand electrozi rutilici pentru sudarea unei game variate de oteluri aliate si nealiate inox etc. Este recomandat pentru lucrari de intretinere si reparatie in santierele de constructii in atelierele de productie generala in agricultura sau in gospodarie pentru lucrari diverse. Constructie : Aparatul de sudare are carcasa robusta integral din metal foarte rezistenta. Este prevazuta cu maner pentru transport din aluminiu. Componentele electronice de mare putere sunt racite eficient prin intermediul radiatoarelor din aluminiu incorporate in aparat la care se adauga electro-ventilatoare cu debit mare de aer. Temperatura interna a aparatului este monitorizata in permanenta iar in cazul in care depaseste limita maxima admisa functionarea aparatului de sudura este suspendata pana cand temperatura interna coboara la valori normale de functionare. Acest ansamblu de racire si protectie termica extinde durata de viata a aparatului. Panoul aparatului este foarte usor de folosit find echipat cu un singur potentiometru pentru reglarea curentului de sudare fara trepte si un afisaj cu LED-uri pentru indicarea curentului de sudare preselectat. Contine de asemenea si doua becuri de semnalizare a punerii sub tensiune si supraincalzirii. In partea din spate a aparatului se afla butonul de pornire. Date tehnice : Tensiune de alimentare (V) 1 faza c.a. 230 ± 15% Frecventa (Hz) 50 Curent de intrare nominal (A) 15 Tensiune la mers in gol (V) 56 Curent de sudura (A) 20-140 Tensiune de iesire nominala in sarcina (V) 25.6 Regim de functionare 60.00% Pierderi la mers in gol (W) 40 Eficienta (%) 80 Factor de putere 0.73 Clasa de izolatie F Grad de protectie IP21S Greutate (kg) 4.5 Dimensiuni (mm) 320 x 125 x 220 Putere absorbita (kVA) 5.5 Dimensiune electrod (mm) 1.6 – 3.2 Set de livrare : Aparat de sudura Cablu cu cleste portelectrod si conector TEB Cablu cu cleste de masa si conector TEB Masca de mana din material plastic Perie de sarma cu ciocanel pentru zgura Manual de utilizare Cutie transport din plastic Ambalaj din carton

Proweld
4550ARC320E
7 Produse

ProWELD ARC320e Invertor sudura - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului ProWELD ARC320e Invertor sudura . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine toate drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

ProWELD ARC320e Invertor sudura - Produse verificate de Tik.ro