Scanner Epson WorkForce DS-770II, A4, 600x600dpi, alb

Reducere -29%

Epson WorkForce DS-770II, 215,9 x 6096 milimetri, 600 x 600 DPI, 30 bit, 24 bit, 10 bit, 8 bit

2.720,26 lei
1.931,38 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: B11B262401
Marca: Epson

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Caracteristicile inteligente îmbunătăţesc eficienţa, acurateţea şi precizia datelor
Datorită opțiunii de scanare lentă a documentelor îndoite sau delicate - o premieră în domeniu1, scanarea mediilor de tipărire dificile nu a fost niciodată mai simplă. Sistemul activ de separare a rolelor previne alimentarea dublă cu documente asigurând scanarea fiecărei coli, iar funcţia de detectare a alimentării duble (DFDS) vă permite să scanaţi medii de tipărire dificile precum plicurile sau documentele cu post-it-uri autoadezive. Modul de scanare automată permite procesarea unui număr mare de documente în formate care pot fi gestionate mai uşor, permiţând scanarea într-un singur fişier.

Versatilitate superioară
Kitul opţional de conversie la scaner flatbed permite procesarea eficientă a documentelor, precum timbrele, paşapoartele şi cărţile. Scanarea faţă-verso cu o singură trecere asigură procesarea rapidă a documentelor, fiind posibilă scanarea unei game largi de medii de tipărire, precum hârtia de 27 gsm sau cartonul de 413 gsm. Folia A3 accelerează procesul de scanare recompunând în mod digital documentele mai mari.

Conectivitate flexibilă
USB 3.0 de mare viteză cu drivere TWAIN, WIA şi ISIS pentru compatibilitate îmbunătăţită cu sistemele de gestionare a documentelor.

Software de îmbunătăţire a imaginilor şi de gestionare a documentelor
Software-ul Epson Scan 2.0 facilitează editarea imaginilor cu caracteristici precum corecţia poziţiei şi rotirea automată, iar Document Capture Pro este soluţia uşor de utilizat pentru scanarea şi stocarea documentelor electronice cu o singură atingere de buton.

Epson WorkForce DS-770II. Mărimea maximă de scanare: 215,9 x 6096 milimetri, Rezoluţia optică de scanare: 600 x 600 DPI, Intensitate culoare intrare: 30 bit. Tip scanner: Sheet-fed scaner, Culoarea produsului: Alb, Ecran: LCD. Ciclu activitate zilnic (max): 7000 pagini, Sursa de lumină: ReadyScan LED, Scanare formate de fişier: JPEG, PDF, TIFF. Capacitate standard de alimentare: 100 foi, Capacitate tavă alimentare automată hârtie (ADF): 100 foi. Dimensiune maximă hârtie seria-A ISO: A4, Tipuri suporturi media pentru scanare suportate: Card plastic, Post Card(JPN), Formate ISO serie-A (A0...A9): A4, A5, A6

Epson
B11B262401
8 Produse

Fisa tehnica Scanner Epson WorkForce DS-770II, A4, 600x600dpi, alb

Tip scanner
Sheet-fed scaner
Culoarea produsului
Alb
Port usb
Da
Ecran încorporat
Da
Dimensiune maximă hârtie seria-A ISO
A4
Tipul sursei de energie
AC
Duplex de scanare
Da
Rezoluţia optică de scanare
600 x 600 DPI
Mărimea maximă de scanare
215,9 x 6096 milimetri
Ciclu activitate zilnic (max)
7000 pagini

Scanner Epson WorkForce DS-770II, A4, 600x600dpi, alb - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Scanner Epson WorkForce DS-770II, A4, 600x600dpi, alb . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Scanner Epson WorkForce DS-770II, A4, 600x600dpi, alb - Produse verificate de Tik.ro