Robinet electric Well, cu incalzire instantanee Billabong, 3000W, IPX4

164,92 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: FCT-EL-BILLABONG-WL
Cod intern: 125814
Marca: Well
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Tensiune: 220-240V

Putere nominală: 3000W

Factor protecție: IPX4

Presiune apă: 0.04-0.6MPa

Material încălzire: Oțel inoxidabil # 304

Corp din plastic ABS

Flux de apă fierbinte: 1.5-4 L/min

Temperatura apei calde: 30-60℃

Rotație: 360⁰

Lungime cablu de alimentare:1.1m

Durată lungă de viață: > 10,000h

Protecție împotriva supraîncălzirii.


Well
FCT-EL-BILLABONG-WL

Robinet electric Well, cu incalzire instantanee Billabong, 3000W, IPX4 - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Robinet electric Well, cu incalzire instantanee Billabong, 3000W, IPX4 . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Robinet electric Well, cu incalzire instantanee Billabong, 3000W, IPX4 - Produse verificate de Tik.ro