Stager PCB60 Placa compactoare usoara Loncin G200F benzina rezervor apa roti covor silicon

2.774,40 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 5160029142
Marca: Stager

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Placa compactoare Stager model PCB60 este un utilaj de mica mecanizare profesional recomandat pentru compactarea aproape oricarui tip de teren sau material (pamant nisip pietris asflat etc.) inclusiv a pavelelor datorita covorasului din cauciuc (silicon) aflat in setul de livrare. Este recomandata a fi utilizata in regim profesional atat de catre firmele mari de constructii cat si de catre societati mici si medii sau lucratori privati. Placa compactoare PCB60 se foloseste in special in locurile inguste sau greu accesibile datorita dimensiunilor relativ mici si marginilor curbate. Este recomandata pentru plombarea gropilor din asfalt montarea pavelelor pe domenii private alei zone pietonale strazi etc. Avantaje: Ghidonul este pliabil pentru a reduce dimensiunile echipamentului si a economisi spatiul necesar depozitarii de asemenea este dotat cu burete din spuma cauciucata care mareste siguranta in exploatare asigurand o prindere ferma (nu riscati sa pierdeti controlul echipamentului chiar daca purtati manusi de protectie). Dispune de control al acceleratiei. Motor Loncin pe benzina puternic fiabil cu consum mic de carburant si emisii reduse. Toba de esapament este protejata cu un grilaj pentru a evita atingerea accidentala. Capac de protectie a curelei de transmisie astfel incat se previne patrunderea prafului nisipului pietrisului. Kit de roti pliabile pentru transport pe distante scurte care faciliteaza deplasarea echipamentului fara a fi nevoie ridicarea impingerea sau tractarea acestuia. Accesul la filtrul de aer se face usor prin simpla desurubare a unei piulite fluture nu necesita chei speciale astfel intretinerea sau curatarea filtrului se fac foarte usor. Furtun flexibil pentru drenaj ulei motor astfel incat golirea uleiului in cazul reviziilor periodice se face cu usurinta fara a murdari echipamentul. Date tehnice: Dimensiune placa: 530 x 370 mm Forta centrifuga: 11000 N Viteza de excitatie: 5500 vpm Adancime de compactare : 25 cm Viteza de deplasare: 0.85 km/h Model motor: Loncin G200F Tip motor: Motor benzina 4-timpi monocilindru racire cu aer Capacitate cilindrica: 196 cmc Alezaj x Cursa: 68 x 54 mm Putere nominala: 4.1 kW (5.5 CP) Putere maxima: 4.8 Kw (6.5 CP) Turatie motor: 3600 rpm Greutate in lucru: 65 kg Sistem de pornire: la sfoara Capacitate rezervor combustibil: 3.6 L Tip combustibil: benzina fara plumb Capacitate baie de ulei: 0.6 L Tip ulei: SAE 30 sau SAE 10W-40 ( 10°C) SAE 20 sau SAE 10W-30 ( 10°C) Nivel putere acustica garantat: 106 dB(A) Nivel vibratii: 10.8 m/s² Greutate (bruta/neta): 67 / 63.5 kg Dimensiuni produs: 1621 x 415 x 900 mm (cu rotile pliate) Dimensiuni ambalaj: 865 x 480 x 540 mm Set livrare: placa compactoare rezervor de apa prevazut cu robinet kit de roti si covor din silicon. Placa compactoare se livreaza fara ulei si benzina din considerente privind siguranta pe durata transportului/livrarii catre dumneavoastra.

5160029142
11 Produse

Stager PCB60 Placa compactoare usoara Loncin G200F benzina rezervor apa roti covor silicon - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Stager PCB60 Placa compactoare usoara Loncin G200F benzina rezervor apa roti covor silicon . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine toate drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

Stager PCB60 Placa compactoare usoara Loncin G200F benzina rezervor apa roti covor silicon - Produse verificate de Tik.ro