Imprimanta Inkjet Epson EcoTank M15140,multifunctionala,monocrom, A3, viteza printare 25ppm, 1200x4800dpi,negru

Epson EcoTank M15140, Cu laser, Imprimare mono, 4800 x 1200 DPI, A3+, Imprimare directă, Negru

3.705,43 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: C11CJ41402
Marca: Epson

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Realizați mai multe într-un timp mai scurt
Obțineți avantaje cu această imprimantă monocrom rapidă și eficientă, care poate printa prima pagină în numai 5½ secunde¹ și cu viteze de imprimare de 25 ppm2. Veți putea accelera sarcinile zilnice cu ajutorul printării față-verso și al compartimentului pentru alimentarea automată de mare viteză.

Imprimanta EcoTank A3+ dotată cu numeroase caracterisitici și cu mod de printare monocrom
Modelul L15140 este proiectat pentru sarcini A3, cu funcții de printare, scanare și copiere A3+. Gama extinsă de caracteristici poate fi navigată cu ușurință prin intermediul ecranului tactil LCD de 6,8 cm.

Continuați să economisiți
Economisiți de fiecare dată când imprimați cu acest model EcoTank care oferă un incredibil cost minim pe pagină. Spre deosebire de alte echipamente, imprimanta EcoTank este echipată cu rezervoare de cerneală mari pe care le puteți alimenta cu recipiente de cerneală cu cost redus.

Imprimare la calitate profesională
Cerneala tip pigment produce printuri fără pete și rezistente la markere. Puteți fi siguri că această cerneală fiabilă și de înaltă calitate va oferi printuri excelente cu text clar. Cu un set de cerneală de schimb, puteți produce până la 7.500 de pagini alb-negru3.

Imprimați de aproape oriunde
Cu EcoTank, este ușor să printați de pe telefoane mobile, tablete și laptopuri. Beneficiind de Wi-Fi și Wi-Fi Direct, puteți trimite documente pentru printare de pe dispozitive inteligente prin intermediul aplicației Epson iPrint4.

Ușor de utilizat și fiabilă
Alimentarea rezervoarelor de cerneală este simplă cu ajutorul recipientelor de cerneală resigilabile, intuitive și fără scurgeri. Tehnologia unică Epson PrecisionCore fără încălzire oferă o fiabilitate sporită, mai puține întreruperi și un impact asupra mediului înconjurător redus. Nu este nevoie de timp de încălzire, iar prima pagină se printează rapid folosind mai puțină energie.

Epson EcoTank M15140. Tehnologia tipăririi: Cu laser, Imprimare: Imprimare mono, Rezoluţia maximă: 4800 x 1200 DPI. Copiere: Copiere mono. Scanare: Scanare mono, Rezoluţia optică de scanare: 1200 x 2400 DPI. Dimensiune maximă hârtie seria-A ISO: A3+. Wi-Fi. Imprimare directă. Culoarea produsului: Negru


Epson
C11CJ41402
4 Produse

Fisa tehnica Imprimanta Inkjet Epson EcoTank M15140,multifunctionala,monocrom, A3, viteza printare 25ppm, 1200x4800dpi,negru

Wi-fi
Da
Tip scanner
Scanner ADF
Culoarea produsului
Negru
Culori de imprimare
Negru
Rezoluţia maximă
4800 x 1200 DPI
Ethernet LAN
Da
Poziționare pe piață
Acasă & birou
Ecran încorporat
Da
Tehnologia tipăririi
Cu laser
Imprimarea duplex
Da
Viteza de tipărire (negru, calitate normală, A4/US Letter)
32 ppm
Număr total tăvi intrare
3
Capacitate totală ieșire
125 foi
Dimensiune maximă hârtie seria-A ISO
A3+
Formate ISO serie-A (A0...A9)
A3,A3+,A4,A5,A6
Copiere
Copiere mono
Scanare
Scanare mono
Tip tavă hârtie imprimare
Hârtie simplă
Imprimare
Imprimare mono
Copiere duplex
Da
Duplex de scanare
Da
Rezoluţia optică de scanare
1200 x 2400 DPI
Trimitere faxuri
Nu
Imprimare directă
Da

Imprimanta Inkjet Epson EcoTank M15140,multifunctionala,monocrom, A3, viteza printare 25ppm, 1200x4800dpi,negru - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Imprimanta Inkjet Epson EcoTank M15140,multifunctionala,monocrom, A3, viteza printare 25ppm, 1200x4800dpi,negru . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

S-ar putea sa-ti placa

Imprimanta Inkjet Epson EcoTank M15140,multifunctionala,monocrom, A3, viteza printare 25ppm, 1200x4800dpi,negru - Produse verificate de Tik.ro