Cultivator electric de gradina Texas El-Tex 1800, 1800W, latime de lucru de 28-40-60cm

1.572,75 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 480090061161
Marca: Texas
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

El-tex 1800 este un cultivator electric de gradina dotat cu motor puternic de 1800W ceea ce il face ideal pentru cultivarea suprafetelor de pamant gradini inclusiv solarii plantatii de flori plante medicinale etc. El-tex 1800 este mai silentions fata de o motosapa dotata cu motor pe benzina. Dispune de latime de lucru de 28-40-60 cm ideala pentru gradinile mici si paturile de flori. Frezele sunt fragmentabile se pot inlatura astfel incat sa puteti regla latimea de lucru de la 60cm la 40 sau puteti lucra doar cu lamele interioare pentru o latime de lucru de 28cm. Masina dispune de o treapta de viteza si nu are marsarier dar datorita greutea mica il face foarte manevrabil si usor de ridicat daca s-a blocat in sol. Acest cultivator este extrem de usor de manevrat si utilizat datorita greutatii mici si constructiei simple. De asemenea cultivatorul necesita operatiuni de intretinere minime (fata de un cultivator pe benzina sau diesel). Aceste argumente il fac potrivit atat pentru utilizatorii tineri cat si pentru cei mai in varsta. Opritorul (cuiul pentru reglarea adancimii de lucru) si rotile de transport sunt combinate intr-un singur dispozitiv astfel incat sa puteti schimba cu usurinta pe roti sau opritor in functie de operatiunea pe care o alegeti (frezat sau transport cultivator). Cu ajutorul rotilor din spate transportul cultivatorului se face foarte usor prin simpla apasare si apoi impingere a ghidonului.

Date tehnice:

Putere: 1800W

Tip motor: Electric 230V

Zgomot: 93dB

Pornire: electrica

Adancime lucru: 26cm

Turatie freze maruntit: 125rpm.

Latime lucru: 28-60cm

Tip ghidon: Fix

Material cutit: otel

Cutite divizibile: Da

Treapta inainte: 1

Nivel de vibratii maner stanga: 81m/s2

Nivel de vibratii maner drept: 74m/s2

Roti de transport: Da

Greutate neta: 295kg

Latime ambalaj: 58cm

Lungime ambalaj: 42cm

Inaltime ambalaj: 59cm

Set livrare: set accesorii prindere maner set accesorii prindere cutite set suruburi montare echipament cutie carton.


Texas
480090061161

Cultivator electric de gradina Texas El-Tex 1800, 1800W, latime de lucru de 28-40-60cm - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Cultivator electric de gradina Texas El-Tex 1800, 1800W, latime de lucru de 28-40-60cm . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Cultivator electric de gradina Texas El-Tex 1800, 1800W, latime de lucru de 28-40-60cm - Produse verificate de Tik.ro