Motosapa Texas Lilli 365TG, benzina, 1.4kW, latime lucru 40-60cm

2.396,51 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 480090061158
Marca: Texas

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Trebuie sa protejam pamantul nostru. Insa acest lucru nu inseamna ca nu il putem folosi in timp ce avem grija de el. TEXAS a conceput si produs motosape si cultivatoare inca de la fondarea companiei. Acestea fac parte din ADN-ul companiei. Acest lucru poate fi vazut din gama larga pe care o avem la toate categoriile de echipamente Motosapa profesionala cu sistem de transmisie realizat de Texas cu doi arbori (unul pentru mersul inainte unul pentru mersul inapoi) care prelungeste durata de viata reduce uzura si creste randamentul transmisiei. De asemenea datorita acestui sistem de transmisie foarte eficient aceste motosape s-au putut dota cu motoare termice de capacitati si puteri mici – astfel dumneavoastra veti economisi combustibil veti proteja mediul (prin emisii mai mici) si veti beneficia de o reducere a greutatii (aspect ca va ajuta in timpul utilizarii). Este spectaculos: aceasta motosapa poate sapa pana la 260mm andacime si latime de 600mm cu un motor pe benzina de doar 1.4kW (aproape 2CP putere). Cutitele frezelor sunt fixate cu bolturi si tratate termic pentru o durata foarte mare de utilizare si rezistenta extrema – Texas ofera garantie pe viata pentru frezele de maruntit (uzura normala de utilizare nu este acoperita de catre aceasta garantie). Ghidon pliabil pentru reducerea spatiului necesar depozitarii. Transmisie pe lant si curele un sistem de transmisie foarte eficient si elastic ce poate suporta eventualele socuri din timpul funcionarii. Motosapa dispune de latime de lucru reglabila intre 40 si 60 de cm datorita frezelor fragmentabile. O alta inovatie a Texas o reprezinta sistemul 2 in 1 al tijei de reglare pentru adancimea de lucru care inglobeaza si rotile de transport. Acces facil la filtrul de aer pentru o intretinere fara effort. Grilaj de protectie pentru toba de esapament.

Date tehnice:

Motor Texas

Model motor TG195D

Tip motor 4 timpi

Capacitate cilindrica 78.5 cc

Capacitate rezervor combustibil 1.6 Litri

Putere motor 1.4 kW

Tip filtru aer element filtrant din hartie

Numar cilindri 1 Sistem racire motor racit cu aer

Tip sistem pornire la sfoara

Ulei motor SAE 30

Tip combustibil benzina

Capacitate baie de ulei 0.4 Litri

Adancime de lucru 26 cm

Rotatii freze 130 rpm

Latime lucru (reglabil) 40-60 cm

Tip ghidon Fix

Acceleratie Da

Freze demontabile (fragmentabile) Da

Viteze inapoi 1

Viteze inainte 1

Nivel vibratii maner stanga 8.1

Nivel vibratii maner dreapta 7.4

Greutate : 36,5 kg

Lățime ambalaj : 58 cm

Lungime ambalaj : 42 cm

Înălțime ambalaj : 59 cm


Texas
480090061158
6 Produse

Motosapa Texas Lilli 365TG, benzina, 1.4kW, latime lucru 40-60cm - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Motosapa Texas Lilli 365TG, benzina, 1.4kW, latime lucru 40-60cm . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine toate drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

Motosapa Texas Lilli 365TG, benzina, 1.4kW, latime lucru 40-60cm - Produse verificate de Tik.ro