• Disponibil in showroom
  • PROMOTIE
  • Brand Românesc

Motosapa Ruris DAC 7000K Start, 7CP, 208cc, 830mm latime maxima lucru, 290mm adancime lucru, rezervor 3l

1.450,00 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 7000KST2022
Marca: Ruris

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Motosapa Ruris DAC 7000K start 

Optional si gratuit se poate opta pentru serviciul de montaj. 

Pentru Motosapa RURIS DAC 7000K start, aveti nevoie de 1.6L ulei pentru transmisie si 600ml ulei pentru motor. 

Ulei transmisie Ruris G-Tronic 1 Litru

Ulei transmisie Ruris G-Tronic 600 ml

Ulei baie motor Ruris 4 timpi 1 Litru

Ulei baie motor Ruris 4 timpi 600 ml

* Se recomanda ca primul schimb sa fie facut dupa primele 5 ore de functionare;

* Schimbați uleiul de motor la fiecare 25 ore de funcționare, iar la transmisie la fiecare 50 ore de funcționare sau 6 luni;

* Pentru mai multe detalii consultati manualul de utilizare.

https://www.ruris.ro/msc-content/uploads/products/cat-36/manuale/manual-utilizare-motosapa-dac-7000k-DAC_7000K-ro.pdf

Motosapa semiprofesională DAC 7000K Start este o motosapă care îmbină cu succes puterea și eficiența pentru mărunțirea solului din solarii sau grădini. În mai puțin de 30 minute, o suprafață de 500 mp este gata de însămânțat sau pregătită pentru plantat. Poate fi utilizată atât în grădină, cât și la muncă în câmp, pe o suprafeță medie, întrucât este dotată cu un motor puternic de 7 CP.

  • Dotări

Pentru a putea lucra eficient și în zonele înguste, aflate la capătul de rând din solarii, Motosapa semiprofesională DAC 7000K Start  se poate întoarce prin acționarea cutiei de viteze pe mersul înapoi. Motosapa semiprofesională DAC 7000K Start poate face față și unor condiții dificile de exploatare datorită cuplului de transmisie cu 25% mai mare față de utilajele din gama de putere cuprinsă între 5.5 CP și 7 CP. Astfel, utilizatorul beneficiază de o motosapă cu un cuplu mărit, la un consum constant de 1 litru benzină/oră.

  • Gamă variată de accesorizare

Motosapa semiprofesională DAC 7000K Start permit atașarea unei game variate de accesorii precum: plug cu o brazdă, rariță, dispozitiv de scos cartofi, cultivator, lamă de zăpadă, sistem de cosit cu tambur, semănătoare, roți metalice sau de cauciuc, remorcă ce suportă o sarcină de până la 500kg.

  • Ușor de manevrat

Deși cântărește 80kg, este ușor de manevrat datorită coarnelor metalice reglabile sus-jos și a mânerelor din cauciuc concepute pentru a atenua vibrațiile generate de motosapă.

  • Întreținere ușoară

Un alt aspect important este întreținerea ușoară a Motosapei semiprofesionale DAC 7000K Start întrucât este foarte simplă și nu necesită prea multe cunoștințe tehnice avansate.

Model: DAC 7000K Start

Motor: General Engine

Ciclu de funcţionare: 4 timpi

Putere motor: 7 CP

Capacitate cilindrică: 208 cc

Sistem de aprindere: Electronic

Pornire: Manuală

Schimbător de viteze: Confort

Transmisie: Curea, lanţ şi pinioane

Carcasă transmisie: Aluminiu

Acționare cabluri: Mecanică

Viteze: 2 înainte + 1 înapoi

Lățime de lucru: 560-830 mm

Adâncime de lucru: Max 290mm

Combustibil: Benzină fără plumb

Capacitate rezervor: 3l

Consum mediu carb.: 1 l/h

Capacitate baie de ulei motor: 0.6l

Capacitate baie de ulei transmisie: 1.5l

Suprafaţă medie lucrată: 600-1000 mp/h

Greutate: 80 kg

Garanţie produs: 24 luni


7000KST2022
11 Produse
Garantăm punerea în funcțiune impecabilă si gratuit a utilajului tău prin intermediul echipei noastre de specialiști, indiferent daca ai achizitionat produsul de la noi sau de la un alt magazin!
Pentru că știm cât de important este confortul, ne asigurăm că ai parte de o experiență unică în grădinărit.
Ai montaj, instruire și punere in funcțiune gratuite pentru produsele RURIS, în magazinul nostru din soseaua Panduri nr.1, sector 5, Bucuresti.

BENEFICIEZI DE:

✔️ Echipă de experți pregătiți să te ajute si consilieze.
✔️ Economie de timp și efort.
✔️ Fiabilitate și performanță garantate.
✔️ Asistență tehnică disponibilă oricând ai nevoie.


CUM VA DECURGE PROCESUL DE MONTAJ ȘI PUNERE ÎN FUNCȚIUNE?

✔️ te va prelua un reprezentant tehnic.
✔️ îți va despacheta produsul.
✔️ îți va asambla toate componentele.
✔️ îl va alimenta cu ulei și carburant pentru probe daca este cazul, uleiul și carburantul putând fi achiziționate de către tine chiar din magazin sau din stația de service.
✔️vei avea parte de un training individual realizat de către o persoană autorizată.
✔️vei pleca acasă cu produsul pus în funcțiune și testat.

Motosapa Ruris DAC 7000K Start, 7CP, 208cc, 830mm latime maxima lucru, 290mm adancime lucru, rezervor 3l - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Motosapa Ruris DAC 7000K Start, 7CP, 208cc, 830mm latime maxima lucru, 290mm adancime lucru, rezervor 3l . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Cumparate impreuna cu Motosapa Ruris DAC 7000K Start, 7CP, 208cc, 830mm latime maxima lucru, 290mm adancime lucru, rezervor 3l

Motosapa Ruris DAC 7000K Start, 7CP, 208cc, 830mm latime maxima lucru, 290mm adancime lucru, rezervor 3l - Produse verificate de Tik.ro