Masina de tuns gazon ProGARDEN T400I, 3.5CP 398mm 40L

751,46 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 4690T400I
Marca: Progarden

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Avantaje Sasiul din material plastic dur prezinta avantajul unei rezistente mai mari in timp iar masina nu este afectata de rugina de asemenea materialul plastic ii ofera acesteia o masa mai redusa fata de modelele cu sasiu din otel. Fiind mai usoara veti avea un confort sporit in timpul utilizarii si&nbspo veti controla mai facil. Tot&nbspdatorita sasiului din material plastic gabaritul acesteia este mult diminuat iar masina nu necesita autotractare chiar si atunci cand sacul colector este aproape plin masina ofera o manevrabilitate excelenta. Date tehnice Latime de taiere: 398mm Ajustarea inaltimii de taiere: 3 trepte (20-60 mm) Autopropulsata: Nu Capacitate cutie colectoare: 40L Motor:&nbspT6 Tip motor: 1 cilindru OHV 4-timpi racire cu aer Putere motor:&nbsp2.6 kW Turatie motor:&nbsp3000 rpm Capacitate cilindrica: 146cmc Tip combustibil: Benzina fara plumb Capacitate rezervor combustibil: 0.8 L Capacitate baie de ulei: 0.5&nbsp L Nivelul presiune sonore: 81.4 dB(A) Nivelul garantat al puterii sonore:&nbsp96 dB(A) Valoarea max. a vibratiilor: 5.539 m/s2 Dimensiuni:&nbsp 720x525x430mm Greutate:&nbsp21.2 kg

Progarden
4690T400I
11 Produse

Masina de tuns gazon ProGARDEN T400I, 3.5CP 398mm 40L - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Masina de tuns gazon ProGARDEN T400I, 3.5CP 398mm 40L . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Masina de tuns gazon ProGARDEN T400I, 3.5CP 398mm 40L - Produse verificate de Tik.ro