Invertor on-grid igrid-sv-iv-6kw monofazat 6000w

5.699,51 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: IGRID-SV-IV-6KW
Marca: Easun
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

·Inel LED de stare personalizabil cu lumini RGB ·Buton tactil cu ecran LCD color de 4,3 inchi · Suportă funcția USB On-the-Go · Evenimente din jurnalul de date stocate în invertor · Autoconsum și Alimentare în rețea · Prioritate programabilă de alimentare pentru PV, baterie sau rețea · Curent și tensiune de încărcare reglabile de utilizator ·Moduri de operare multiple programabile: Grid-tie, off-gridand grid-tie cu backup · Wi-Fi încorporat pentru monitorizare mobilă (aplicația este disponibilă) · Port de comunicare rezervat pentru BMS · Funcționare în paralel până la 9 unități

Easun
IGRID-SV-IV-6KW

Fisa tehnica Invertor on-grid igrid-sv-iv-6kw monofazat 6000w

Garantie
24 luni
Tensiunea de intrare
500
Afisaj
Lcd
Eficienta maxima
98
Conexiune retea
Monofazat
Eficienta medie eu
97.2
Voltaj intrare maxim
7000
Intervalul votajului de operare
120 ~ 430
Tensiunea de pornire
110
Curent intrare maxim per mppt
30
Curentul maxim de scurt-circuit
40
Numarul maxim de trackere mpp
1
Puterea maxima aparenta
120 - 140 vac / 180 vac
Tensiunea de iesire
184 - 264,5 vac sau 195,5 - 253 vac (selectabil)
Intervalul de temperatura la functionare
10-50
Umiditatea relativa la functionare
90
Racire
Pasiv
Greutate (inclusiv suport)
13
Marime (inclusiv suport)
140 x 295 x 468
Puterea maxima recomandata pv
7000
Intervalul de voltaj de operare
220/230/240
Curentul maxim de operare
40

Invertor on-grid igrid-sv-iv-6kw monofazat 6000w - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Invertor on-grid igrid-sv-iv-6kw monofazat 6000w . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Invertor on-grid igrid-sv-iv-6kw monofazat 6000w - Produse verificate de Tik.ro