Generator digital, Stager DigiS 4000i, invertor open-frame, 4kW, monofazat, benzina

1.730,00 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 5160004000I
Marca: Stager

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Generator de curent construit avand la baza tehnologia inverter care reduce fluctuatiile de tensiune astfel putand fi alimentati consumatorii deosebit de sensibili la variatiile de tensiune. Acest generator digital este destinat atat utilizarii clasice pentru alimentarea locuintei santiere diferite interventii in teren si din ce in ce mai des in ultimul timp in cadrul diferitelor targuri si evenimente in aer liber. DigiS 4000i are o structura de tip open-frame o tensiune nominala de 230V si putere maxima de 4 kW. Rezervorul de 10L ii asigura o autonomie de functionare de pana la 6 ore. Pornirea se face cu ajutorul demarorului cu sfoara. Panoul generatorului este prevazut cu un display digital unde sunt afisate informatii cu privire la frecventa tensiune si orele de functionare ale generatorului doua prize monofazate cu capac de protectie si leduri de avertizare in cazul functionarii cu un nivel scazut al uleiului. Nivelul de zgomot produs de acest generator este redus datorita motorului performant si al sistemului automat de accelerare. Generatoarele de curent pe inverter Stager din seria DigiS reprezinta solutia ideala pentru alimentarea cu energie in orice moment. Date tehnice: GENERATOR Tensiune nominala: 230 V Frecventa nominala: 50 Hz Putere nominala: 3.5 kW Putere maxima: 4.0 kW Curent nominal: 15.2 A Turatie nominala: 3600 rpm Factor de putere (cos φ): 1.0 Nivel zgomot LwA: 97 dB(A) Nivel zgomot @7m: 72 dB (50% sarcina) Autonomie: 6 ore Tip structura: Open-frame Inverter Grad de protectie: IP23M THD (distorsiune armonica totala):

5160004000I
4 Produse

Generator digital, Stager DigiS 4000i, invertor open-frame, 4kW, monofazat, benzina - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Generator digital, Stager DigiS 4000i, invertor open-frame, 4kW, monofazat, benzina . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine toate drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

Generator digital, Stager DigiS 4000i, invertor open-frame, 4kW, monofazat, benzina - Produse verificate de Tik.ro