Texas Smart Hedge 200 trimmer gard viu pe acumulatori Li-Ion 18 V / 15 Ah 51 cm

358,32 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 480090070002
Marca: Texas
not_interested Stoc epuizat

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Ferastraul de gard viu sau arbori ornamentali Smart Hedge 200 este printre cele mai usoare unelte din aceasta categorie de pe piata. Tehnologia Li-Ion – ce mai noua tehnologie in domeniu fara efect de memorie (practic se pot incarca oricand fara a pierde din capacitate) greutate si dimensiuni mai mici fata de acumulatorii traditionali si durata mai mare de functionare. Ferastraul este livrat impreuna cu acumulator de 18 Volti /1.5Ah si incarcator. Acumulatorul este dotat cu led-uri care indica nivelul de incarcare. Diametrul maxim al ramurilor este de 15mm. Smart Hedge 200 este echipat cu o protectie a lamei astfel incat lama sa nu loveasca solul atunci cand taiati ramurile inferioare. Sculele pe acumulatori sunt prietenoase cu mediul nu emit noxe au un nivel scazut de zgomot greutate redusa si ofera un grad mare de libertate in utilizare (fara cabluri sau cordoane de alimentare fara griji in ceea ce priveste benzina sau uleiul necesare in cazul sculelor dotate cu motoare termice). Date tehnice: Tip motor: Electric pe acumulator Tip acumulator: Li-Ion Tensiune acumulator: 18 V Amperaj acumulator: 1.5 Ah Nivel zgomot: 92 dB Sina: Metal Lungime bara de taiere: 51 cm Grosime maxima: 15 mm Durata estimativa de functionare: 35 min Durata incarcare: 3-5 ore Set livrare: Trimmer Acumulator Li-Ion 18V Incarcator &nbsp

Texas
480090070002

Texas Smart Hedge 200 trimmer gard viu pe acumulatori Li-Ion 18 V / 15 Ah 51 cm - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Texas Smart Hedge 200 trimmer gard viu pe acumulatori Li-Ion 18 V / 15 Ah 51 cm . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

In cazul produselor cu imagini, descrieri si/sau caracteristici furnizate de catre partenerii nostri prin importuri automatizate, drepturile de autor le apartin acestora.

Texas Smart Hedge 200 trimmer gard viu pe acumulatori Li-Ion 18 V / 15 Ah 51 cm - Produse verificate de Tik.ro