Motofierastrau rotakt mtf5602

817,95 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: 015934

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Motofierastrau pe benzina modern, cu vibratii reduse, pentru gradinarit. Nivel foarte scazut de vibratii. Motofierastraul ROTAKT este potrivit pentru taierea lemnelor de foc si pentru constructiile din lemn. Bun pentru doborarea pomilor cu diametre pana la 50 cm. Pentru o buna functionare a motofierastraului este indicat sa efectuati rodajul motorului dupa ce ati alimentat cu combustibil si ulei. Rodajul se efectueaza pe durata consumarii a 2 rezervoare de combustibil in sarcina usoara (taiere lemne subtiri). Nu se face rodaj cu motorul functionand in gol. Motofierastrau Rotakt este ideal pentru taierea si pregatirea lemnelor pentru iarna dar, in acelasi timp, este foarte util si pentru pentru lucrari de toaletare a coroanelor arborilor de mici sau medii dimensiuni. Greutatea este de aproximativ 5 kg ceea ce o face usor de manuit, fiind proiectata in special pentru gospodarii si mici ferme. La baza conceperii ei s-au folosit material speciale ce duc la un nivel scazut al vibratiilor iar lantul este foarte rezistent deoarece este din otel. Motofierastraul este dotat cu lant si lama OREGON (200PXBK095).

015934
3 Produse

Fisa tehnica Motofierastrau rotakt mtf5602

Greutate netă
5.2 kg
Capacitate cilindrica
54.5 cmc
Tip motor
Motor in 2 timpi, racit cu aer
Combustibil
Amestec benzina cu ulei pentru motoarele in 2 timpi in raport 40
Pornire
Pornire manuala (demaror)
Dimensiune utila sina ghidaj
450 mm
Putere la turatia maxima
2.6 kw (3,5 cp)
Numar dinti pinion (sprocket)
7
Lubrefiere
Sistem automat de ungere a lantului
Tip sina de ghidaj
Pinion in varf
Dimensiuni (lxlxh)
450 x 245 x 290 mm
Carburator
Cu diafragma walbro
Viteza franare lant (is06535)
0.12 s
Nivel putere acustica lwaav (is09207)
116 db(a)
Consum la turatie maxima
610 g/kw/h
Turatie la ralanti
3300 +/- 400 rpm
Turatie maxima
12500 rpm
Sistem de aprindere
Cdi cu funcție de timp
Viteza maxima lant
24.4 m/s
Lant pas / grosime
3/8 - 1.5 mm
Ulei lubrefiere
Sae20 pe timp de vara si sae10 pe timp de iarna
Capacitate rezervor ulei lubrefiere
260 ml
Capacitate rezervor combusibil
450 ml
Valoarea vibratiilor (is07505)
9.1 m/s2

Motofierastrau rotakt mtf5602 - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Motofierastrau rotakt mtf5602 . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine toate drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

Motofierastrau rotakt mtf5602 - Produse verificate de Tik.ro