• Disponibil in showroom
  • PROMOTIE
  • Brand Românesc
  • Nou

Aeroterma electrică Ruris VULCANO 200S, 2000W

115,00 lei
cu TVA
Cantitate


Cod produs: IFH01-20H-13
Marca: Ruris

Plata cu cardul sau numerar.

Livrare rapida in toata Romania

14 zile timp de retur

Aeroterma RURIS VULCANO 200S este special concepută pentru asigurarea aportului necesar de căldură, încălzirea rapidă a încăperii și pentru un consum mai mic de energie electrică, în condiții mai bune de siguranță. Aeroterma RURIS VULCANO 200S poate fi utilizată pentru încălzirea locuinței,  biroului, a spațiului de lucru, sau a caselor  de vacanță. Avantajele și beneficiile Aerotermei RURIS VULCANO 200S:
  • Suprafața încălzită
Aeroterma RURIS VULCANO 200S permite încălzirea unei suprafețe specifice de maxim 20 mp, fără a fi necesară încălzirea întregului imobil.
  • Viteza de încălzire
Asigurând cu ajutorul ventilatorului o dispersare cât mai rapidă a căldurii în cameră, Aeroterma RURIS VULCANO 200S  asigură, implicit, și un consum redus de energie electrică.
  • Mobilitatea crescută
Aeroterma RURIS VULCANO 200S  poate fi considerată o sursă de energie electrică temporară și mobilă, prezentând o flexibiliate crescută în ceea ce privește amplasarea în încăpere. Datorită dimensiunilor reduse, aeroterma este ușor de mutat și este permisă depozitarea în spații restrânse, spre deosebire de caloriferele tradiționale, care ocupă foarte mult spațiu.
  • Silențiozitatea
Prezentând avantajul producerii unui nivel redus de zgomot, Aeroterma RURIS VULCANO 200S ajută la menținerea unei ambianțe plăcute.
  • Protecția la înclinare
Aeroterma RURIS VULCANO 200S  este prevăzută cu un giroscop care detectează înclinarea față de poziția normală și care oprește automat alimentarea cu energie electrică în cazul unui grad de înclinare mai mare.
  • Lipsa costurilor de instalare
Spre deosebire de caloriferele tradiționale, Aeroterma RURIS VULCANO 200S  poate fi amplasată fără necesitatea montajului, reprezentând o soluție de încălzire a camerei fără mari eforturi financiare.Model: VULCANO 200S Putere: 2kW Debit de aer: 139 mc/h Putere încălzire 3 trepte: 25/1000/2000W Suprafață încălzire: 20mp Tensiune alimentare: 220-240V~50Hz Dimensiuni: 210x130x260 mm Greutate: 1,4 kg Model tip: BGP2001-20

IFH01-20H-13
2 Produse
Garantăm punerea în funcțiune impecabilă si gratuit a utilajului tău prin intermediul echipei noastre de specialiști, indiferent daca ai achizitionat produsul de la noi sau de la un alt magazin!
Pentru că știm cât de important este confortul, ne asigurăm că ai parte de o experiență unică în grădinărit.
Ai montaj, instruire și punere in funcțiune gratuite pentru produsele RURIS, în magazinul nostru din soseaua Panduri nr.1, sector 5, Bucuresti.

BENEFICIEZI DE:

✔️ Echipă de experți pregătiți să te ajute si consilieze.
✔️ Economie de timp și efort.
✔️ Fiabilitate și performanță garantate.
✔️ Asistență tehnică disponibilă oricând ai nevoie.


CUM VA DECURGE PROCESUL DE MONTAJ ȘI PUNERE ÎN FUNCȚIUNE?

✔️ te va prelua un reprezentant tehnic.
✔️ îți va despacheta produsul.
✔️ îți va asambla toate componentele.
✔️ îl va alimenta cu ulei și carburant pentru probe daca este cazul, uleiul și carburantul putând fi achiziționate de către tine chiar din magazin sau din stația de service.
✔️vei avea parte de un training individual realizat de către o persoană autorizată.
✔️vei pleca acasă cu produsul pus în funcțiune și testat.

Aeroterma electrică Ruris VULCANO 200S, 2000W - Caracteristici


Tik.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor produsului Aeroterma electrică Ruris VULCANO 200S, 2000W . Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Tik.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, imagine, stoc, descriere, parametrii tehnici sau orice alt tip de documentatie. Aceste erori nu obliga Tik.ro la nicio actiune. Preturile informatiile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Tik.ro pot suferi modificari, de asemenea, Tik.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Toate promotiile prezente in site sunt valabile în limita stocului.

Tik.ro detine toate drepturile de autor pentru toate informatiile sau fisierele prezente in acest site, inclusiv asupra descrierii produselor sau a imaginilor. Copierea, partajarea, stocarea sau utilizarea in scop comercial al acestora fara acordul scris al Tik.ro, este strict interzisa, orice incalcare a acestei restrictii va intra sub incidenta legilor de protectie a drepturilor de autor sau a proprietatii intelectuale. Modificarea oricarei informatii sau fisier, din acest site este interzisa sub orice forma atat pentru uz comercial cat si pentru uz privat, incalcarea acestei restrictii va intra sub incidenta legislatiei in vigoare.

Aeroterma electrică Ruris VULCANO 200S, 2000W - Produse verificate de Tik.ro